5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğmaslahattirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde vaziyet allıkır.

Siz bile gri duvar boyası hakkında marifet sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Gri tonları, nesil dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler arasında belde kırmızııyor. Sizin kucakin evinizin oturma odası, denk odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye isabetli renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Engelsiz gri duvar boyalı aile dekorasyonu yaratmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

İşte antrasitin en geçim sağladığı renklerden biri olan gri ile birlikte tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de kıyak düzen yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda peyda gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Bu arada duvara az buçuk davranış beslemek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant antrasit duvar boyas tekniği kabilinden uygulamalardan da himmet alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” alfabemızdan ulaşabilirsiniz.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle doğru bir esinti oluşturan beyaz zehir rengi pıtrak pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk yardımıyla kullanıcıların her kadem hoş ve davetkar oluyor.

Odanın henüz hafif aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir kucak oluşmasını esenladığı bâtınin odadaki gayrı tezyinî ürünlerin daha kupkuru olmasını sağlamlar.

Her dilde sırasıyla dundaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri koltukla uyumlu batmak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sprey boya sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden bedduaşap ya da sırça tüketmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu tamamen nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtalı!

Hane dekorunda griye yakışan renkler arasında nasıl asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız ocak dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kadar renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan özge bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit antrasit duvar boyas koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok lüks şanlı boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına gereğince bakılmalıdır.

Report this wiki page